20 Nisan 2015 Pazartesi
PATATESLİ TAVUK PİRZOLA
MALZEMELER
4 Adet PATATES
4 TAVUK PİRZOLA
5 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞ
TUZ
KEKİK
FIRIN TORBASI
YAPILIŞI;
Çok pratik ve lezzetli bir tarif. Patatesleri soyup küp küp doğrayıp derin bir kaba alalım. İçine zeytinyağı (4 yemek kaşığı), tuz ve kekik ilave edip harmanlayalım. Fırın torbasına bu karışımı dolduralım. Aynı kaba tavuk pirzolayı alıp tuz, kekik ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip iyice soslayalım ve bu karışımı da torbaya alalım. Torbanın ağzını kapayıp fırın tepsisine koyup 200 derecede pişirelim. Afiyet olsun.
Etiketler:
AKŞAM YEMEĞİ,
FIRIN,
FIRIN TORBASI,
lezzet,
MAYDANOZ,
patates,
PİRZOLA,
TAVUK,
TAVUK PİRZOLA,
ZEYTİNYAĞI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder